We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Plněná velikonoční vejce s Jihočeským žervé

Velikoční vajíčka lze připravit na mnoho způsobů. Tato naše od Madety jsou ale příliš dobrá, aby čekala na koledníky, pusťte se do nich sami.

Plněná velikonoční vejce s Jihočeským žervé

Ingredience

  • 12 vajec
  • 180 g Jihočeského žervé
  • 2 lžičky dijonské hořčice
  • sůl
  • pepř

Na ozdobení dle chuti

  • šunka
  • opečená slanina
  • losos
  • bylinky
  • ředkvičky
  • paprika
  • nakládané okurky apod.

Instructions for preparation

Vejce uvaříme v osolené vodě natvrdo. Vychladlá vejce oloupeme a rozkrojíme na půl. Vyndáme žloutky a v míse smícháme dohladka s Jihočeským žervé, solí, pepřem a hořčicí. Žloutkový krém dáme do zdobícího sáčku a bílky naplníme krémem. Zdobíme dle chuti. Smaženou slaninou, nakládanými okurkami, ředkvičkami apod. a můžeme podávat.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk