We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Opečená vánočka s vanilkovou zmrzlinou, ovocem a Tvarohovým Lipánkem

15 minut

difficulty:

List of recipes

Nejen o Vánocích si vánočka jistě zaslouží své místo na našem jídelníčku. Namazanou máslem, s marmeládou, nebo jen tak ji zná většina z nás. My vám přinášíme inovaci s Lipánkem.

Opečená vánočka s vanilkovou zmrzlinou, ovocem a Tvarohovým Lipánkem

Ingredience

  • 1 balení tvarohového Lipánka
  • vanilková zmrzlina
  • 1 lžíce Jihočeského másla
  • vánočka
  • hrst oříšků
  • moučkový cukr na posypání
  • ovoce dle chuti

Instructions for preparation

Vánočku nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme Jihočeské máslo a vánočku opečeme z obou stran dozlatova. Poté potřeme tvarohovým Lipánkem. Přidáme kopeček vanilkové zmrzliny a posypeme ovocem, oříšky a moučkovým cukrem.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk