We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Palačinka dutch baby s jablky a Jihočeským tvarohem & jogurtem

Myslíte, že jste už vyzkoušeli všechny způsoby přípravy palačinek? Díky Jihočeskému tvarohu & jogurtu získáte nový pohled na věc.

Palačinka dutch baby s jablky a Jihočeským tvarohem & jogurtem

Ingredience (1 porce)

  • 80 ml trvanlivé Jihočeské smetany
  • 6 vajec
  • 80 ml trvanlivého Jihočeského mléka
  • sůl
  • 80 g Jihočeského másla
  • 30 g cukru
  • 100 g hladké mouky
  • 1 balení Tvarohu & jogurtu
  • 1 lžíce cukru moučka
  • 450 g jablek
  • 1 lžička vanilkového cukru
  • 1 lžička skořice

Instructions for preparation

Vejce rozmixujeme s trvanlivým Jihočeským mlékem, smetanou, máslem, cukrem, moukou a špetkou soli. Nalijeme do pánve či formy o průměru 22 cm vhodné k pečení v troubě. Potřeme Jihočeským Tvarohem & jogurtem, poklademe na měsíčky nakrájenými jablky a posypeme moučkovým a vanilkovým cukrem a skořicí. Pečeme v předehřáté troubě při 220 °C cca 15 minut. Po upečení ihned podáváme.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk