Sendvič s Jihočeským žervé, uzeným lososem, rukolou a medovým dresinkem
Máte chuť na nějakou svačinku či menší oběd? Jihočeské žervé doplní jemnou chutí uzeného lososa a s obyčejného sendviče se stane něco výjimečného.
Ingredience (1 porce)
- 1 bageta
- 1 balení uzeného lososa
- 250 g Jihočeského žervé
- 20 g pažitky
- 50 g sušených rajčat
- 50 g rukoly
- 100 g majonézy
- 50 g dijonské hořčice
- 50 g medu
Instructions for preparation
Med, hořčici a majonézu smícháme a necháme odležet v lednici. Pažitku nasekáme najemno a smícháme s Jihočeským žervé. Osolíme podle chuti. Bagetu podélně rozkrojíme a obě půlky namažeme Jihočeským žervé. Na jednu půlku poklademe sušená rajčata, rukolu, lososa a ochutíme medovo-hořčičným dresinkem. Přiklopíme druhou půlkou a podáváme.
WHO WE ARE
MADETA a. s. is a pure Czech company formed by four stand-alone factories, all placed in a beautiful landscape of the South Bohemian region.
MORE ABOUT COMPANY...
OUR PRODUCTS
Here you can find more than 200 of our delicious products. Curds, milks, yoghurts, cheeses and many others.
LIST OF YOUR PRODUCTS...