We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Mrkvové řezy s Jihočeským žervé

60 minut (včetně pečení)

difficulty:

List of recipes

Mrkvové řezy s Jihočeským žervé

Ingredience 

  • 1 vejce
  • 1 hrnek nastrouhané mrkve
  • 1 a 1/4 hrnku hladké mouky
  • 0,5 hrnku oleje
  • 0,5 lžičky skořice
  • 1 kypřicí prášek do pečiva
  • 3/4 hrnku čerstvé Jihočeské smetany
  • 0,5 hrnku cukru
  • 1 hrst vlašských ořechů

Krém:

  • 270 g Jihočeského žervé
  • 1/4 hrnku cukru
  • 4 lžíce čerstvého Jihočeského mléka
  • 1 vejce
     

Instructions for preparation

V míse smícháme mouku, kypřicí prášek do pečiva, skořici, olej, cukr, čerstvou Jihočeskou smetanu, vejce, nasekané vlašské ořechy a nahrubo nastrouhanou mrkev. Jihočeské žervé smícháme s vejcem, čerstvým Jihočeským mlékem a cukrem. Těsto vlijeme na plech vyložený pečicím papírem, potřeme krémem a pečeme v předehřáté troubě při 180 °C cca 40 minut.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk