We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Francouzské toasty s Lipánkem bez laktózy

Vůně skořice se smetanou a k tomu javorový sirup. Jde vůbec odolat?

Francouzské toasty s Lipánkem bez laktózy

Ingredience

  • 130 g Lipánek bez laktózy
  • 2 vejce
  • 1 vanilkový cukr
  • 1/4 lžičky skořice
  • 50 ml smetany na vaření bez laktózy (případně Jihočeskou smetanu)
  • 6-8 toastů (podle velikosti)
  • tuk na smažení (případně Jihočeské máslo)
  • ovoce a javorový sirup na dochucení

Instructions for preparation

Vejce rozklepneme do hlubokého talíře, přidáme vanilkový cukr, skořici a smetanu bez laktózy. Toasty obalíme z obou stran v připravené směsi. Mezitím rozpálíme na pánvičce Jihočeské máslo od Madety. Toasty smažíme z obou stran dozlatova. Hotové potřeme Lipánkem bez laktózy, poklademe na sebe a polijeme javorovým sirupem. Navrch poklademe čerstvé ovoce a podáváme :)

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk