We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Grilovaný Plesnivec s kukuřicí, zeleninovým salátem a brusinkovou omáčkou

Stačí si párkrát přečíst název receptu a sliny vám naznačí, že tuhle pochoutku chce váš žaludek rozhodně poznat.

Grilovaný Plesnivec s kukuřicí, zeleninovým salátem a brusinkovou omáčkou

Ingredience

  • 1 balení Plesnivce na gril s brusinkovou omáčkou
  • 4 klasy kukuřice
  • 3 rajčata
  • 1 paprika
  • ledový salát
  • ředkvičky
  • čerstvý špenát
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • Jihočeské máslo na potření
  • alobal
  • čerstvé bylinky (tymián, rozmarýn)
  • 3 stroužky česneku

Instructions for preparation

V olivovém oleji promícháme čerstvé bylinky, na plátky nakrájený česnek, sůl, pepř a Plesnivec na gril pár minut marinujeme. Alobal rozdělíme na 4 kusy a potřeme Jihočeským máslem. Plesnivec do alobalu zabalíme a grilujeme cca 15 minut. Kukuřici nakrájíme na zhruba 1,5 cm silná kolečka, potřeme Jihočeským máslem, osolíme a grilujeme dozlatova. Zeleninu opláchneme a nakrájíme na kostičky. V míse smícháme s olivovým olejem, solí, pepřem a podáváme s grilovanou kukuřicí a Plesnivcem na gril.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk