We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Langoš burger

20 minut

difficulty:

List of recipes

Langoše všichni jistě znáte, ale co langoš burger? Vyzkoušejte náš recept a budete se oblizovat.

Langoš burger

Ingredience

  • 300 g hladké mouky
  • 180 ml Jihočeského mléka
  • 3/4 kostky droždí
  • 150 ml vody
  • olej
  • 1 kelímek Jihočeské zakysané smetany
  • jarní cibulka
  • 100 g slaniny
  • 1 Romadur s česnekem a bylinkami
  • javorový sirup

Instructions for preparation

Mouku, teplé Jihočeské mléko, vodu a droždí promícháme a necháme vzejít kvásek. Poté uválíme malé placky a smažíme v hrnci nebo pánvi ve velkém množství oleje dozlatova. Slaninu opečeme na oleji z obou stran. Placku potřeme Jihočeskou zakysanou smetanou, zasypeme nadrobno nasekanou jarní cibulkou, položíme slaninový chips, na plátky nakrájený Romadur, zakápneme javorovým sirupem a přiklopíme druhou plackou.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk