Hamburger se Sýrem na pánev, dubovým salátem a grilovanou cibulí
Hamburger se skvěle hodí na zahradní párty. Každý si ho může sestavit, jak mu chutná. Vyzkoušet lze i bez masa, Sýr na pánev v něm vás jistě dostatečně zasytí.
Ingredience
- 400 g mletého hovězího předního masa
- 2 bulky na burger
- 1 červená cibule
- 2 rajčata
- dubový salát
- 100 g Sýru na pánev
- kečup, hořčice, sůl, pepř
Instructions for preparation
Maso si rozdělíme na dvě stejné části, osolíme, opepříme a utvoříme dvě pravidelné placky a uprostřed každé z nich vyhloubíme malý důlek. Potřeme olivovým olejem a opečeme z každé strany na největším žáru, stáhneme na stranu a dáme grilovat silnější plátky cibule. Sýr na pánev vložíme na rozehřátou pánev, negrilujeme přímo na ohni.
Maso necháme cca tři minuty dotáhnout, že je maso hotové poznáme v momentě, kdy z něj začíná vytékat šťáva. Na maso přidáme z obou stran opečený Sýr na pánev. Mezitím opečeme housky.
Jednu stranu housky potřeme hořčicí, druhou kečupem, na spodní stranu poklademe listy salátu, přidáme maso se Sýrem na pánev, grilovanou cibuli, nakrájená rajčata a přiklopíme.
Můžeme servírovat třeba se salátkem coleslaw nebo pečenými bramborami.
Podobné recepty
Smažený Jihočeský syreček v pivním těstíčku doplněný svěžím mangovým dipem
Jihočeský syreček v nadýchaném pivním těstíčku, který potěší všechny milovníky tohoto nápoje. Navíc v kombinaci s jemně pikantním mangovým dipem vaše chuťové buňky zaplesají.
Rostlinný hamburger se zeleninou a Syrečkem
Hamburger je klasika každého letního grilování. S Jihočeským syrečkem ho ale připravují jen opravdoví gurmáni.
Syrečkové špízy s grilovanou zeleninou a česnekovým dipem
Nádherně voňavé špízy s kombinací sýra a grilované zeleniny, tomu neodoláte.
Cuketové karbanátky s Jihočeským syrečkem
Vyzkoušejte tyto báječné karbanátky z cukety.
Romadur či Syreček na grilu
Ta vůně grilovaného sýru, který se táhne za vidličkou. Něco úžasného. S naším voňavým Romadurem tento zážitek ještě umocníte.
Smažené kuře v housce s tzatziky a sýrem Cottage
Večeře ši oběd, který vám nezabere příliš času, ale oblizovat se budou všichni.
Tuňákové karbanátky s Jihočeským cottage a jogurtovým dipem bez laktózy
Karbanátky, jak jste je možná ještě neměli! Výraznou chuť tuňáka doplňuje náš oblíbený Jihočeský cottage a celé kombo završí jogurtový dip. Celý recept je vhodný i pro laktózově intolerantní. Dobrou chuť!
Salát s kuřecím masem, dijonskou hořčicí a Jihočeským cottagem
Recept nejen na lehkou večeři, který si vychutnáte. Jihočeský cottage je ten pravý pomocník v kuchyni.
WHO WE ARE
MADETA a. s. is a pure Czech company formed by four stand-alone factories, all placed in a beautiful landscape of the South Bohemian region.
MORE ABOUT COMPANY...
OUR PRODUCTS
Here you can find more than 200 of our delicious products. Curds, milks, yoghurts, cheeses and many others.
LIST OF YOUR PRODUCTS...