We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Romadur s pečenými bylinkovými bramborami a česnekovým dipem

Toužíte po večeři bez masa? Síla odéru Romaduru přiláká i sousedy.

Romadur s pečenými bylinkovými bramborami a česnekovým dipem

Ingredience

  • 250 g grenaille brambor
  • 1 paprika
  • 1 malá cuketa
  • 1 malá červená cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 20 g petržele
  • 20 g pažitky
  • 120 g Jihočeské zakysané smetany
  • 1 balení Romaduru
  • slunečnicový olej
  • Jihočeské máslo

Instructions for preparation

Brambory uvaříme v osolené vodě do měkka a necháme vychladnout. Nakrájíme papriku, cuketu a cibulku na větší kusy. Brambory rozpůlíme a jeden stroužek česneku nakrájíme na tenké plátky. Zeleninu spolu s česnekem orestujeme do zlatova na oleji a Jihočeském másle. Mezitím nakrájíme na silnější plátky Romadur a nasekáme najemno bylinky. Jihočeskou zakysanou smetanu smícháme s Jihočeským podmáslím a přidáme jeden stroužek nastrouhaného česneku. Osolíme a opepříme. Orestovanou zeleninu smícháme s Romadurem, bylinkami, osolíme a opepříme. Dresing přimícháme do salátu nebo podáváme vedle.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk