We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Bramborové rizoto s Romadurem

35 minut

difficulty:

List of recipes

Rizoto je známou pochoutkou, ale znáte to bramborové? S Romadurem? Jedinečný chuťový zážitek.

Bramborové rizoto s Romadurem

Ingredience (na 1 porci)

  • 200 g brambor
  • 20 g šalotky
  • 60 g Jihočeského másla
  • 1 balení Romaduru
  • 100 ml trvanlivé Jihočeské smetany
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • zeleninový nebo slepičí vývar

Instructions for preparation

Šalotku nakrájíme najemno a brambory na malé kostičky o velikosti cca 0,5 × 0,5 cm. Na olivovém oleji necháme zesklovatět šalotku a přidáme brambory. Restujeme cca 1 minutu. Postupně přidáváme vývar a vaříme jako klasické rizoto. Až budou brambory na skus měkké, přidáme trvanlivou Jihočeskou smetanu a chvíli povaříme. Poté přidáme na malé kostičky nakrájený Romadur a Jihočeské máslo. Promícháme a můžeme podávat.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk