We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Teplý salát s růžičkovou kapustou a Sýrem na pánev

Díky Sýru na pánev si růžičkovou kapustu zamilují i děti. Teplý salát se skvěle hodí do chladného dne i jako oběd či večeře.

Teplý salát s růžičkovou kapustou a Sýrem na pánev

Ingredience (na 2 porce)

  • 200 g růžičkové kapusty
  • 200 g květáku
  • 100 g slaniny
  • 50 g cibule
  • 2 balení Sýru na pánev
  • Jihočeské máslo
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Instructions for preparation

Cibuli a slaninu nakrájíme na tenké plátky a orestujeme na olivovém oleji dozlatova. Poté z pánve vyndáme, ale necháme si vysmažený tuk stranou. Do pánve s tukem přidáme trochu Jihočeského másla, růžičky květáku a pomalu restujeme ze všech stran. Když květák začne hnědnout, tak ho vyndáme a necháme trochu vystydnout. Růžičkovou kapustu rozpůlíme a restujeme stejným způsobem jako květák. Mezitím si připravíme Sýr na pánev dle návodu. Do velké mísy dáme cibuli se slaninou, květák, kapustu, trochu olivového oleje, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Na talíři podáváme se Sýrem na pánev.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk