We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Krůtí karbanátky se syrečkem špenátem a bramborami

75 minut

difficulty:

List of recipes

Tak tuhle pochoutku určitě stojí za to vyzkoušet. Už jen z fotky se sbíhají sliny.

Krůtí karbanátky se syrečkem špenátem a bramborami

Ingredience

Na karbanátky

  • 300 g mletého krůtího masa
  • 1 balení Jihočeského syrečku
  • 1 lžíce čerstvé petrželky
  • 1 stroužek česneku
  • 1 vejce
  • sůl
  • pepř
  • olej

Na špenát

  • 2 stroužky česneku
  • 1 menší cibule
  • 300 g mraženého špenátu
  • 1 vejce
  • pepř
  • sůl
  • olej

Instructions for preparation

Krůtí maso smícháme s bylinkami, vejcem, nastrouhaným Jihočeským syrečkem, cibulí, česnekem, solí a pepřem. Necháme chvíli odležet v lednici. Poté tvarujeme karbanátky a smažíme na pánvi s olejem ze všech stran dozlatova. Mezitím si připravíme brambory hasselback dle receptu zde.
Špenát vložíme do hrnce a pomalu zahříváme. Na pánvi osmažíme najemno nakrájenou cibuli a přidáme špenát, vejce a prolisovaný česnek. Osolíme, opepříme. Chvíli povaříme a podáváme společně s bramborami a krůtím karbanátkem.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk