We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Brambory na grilu s Romadurem

Brambory na grilu s Romadurem

Ingredience (na 2 porce)

  • 6 větších brambor
  • 100 g Jihočeského másla
  • 50 ml Jihočeské trvanlivé smetany
  • 2 balení Romaduru
  • 20 g jarní cibulky
  • 100 g slaniny
  • 1 žloutek
  • sůl
  • pepř
  • 6 snítek tymiánu

Instructions for preparation

Brambory omyjeme, osolíme, přidáme tymián a zabalíme do alobalu. Pečeme cca 30 minut na grilu. Mezitím si nakrájíme slaninu a orestujeme na grilu dokřupava. Po 30 minutách brambory propíchneme špejlí. Pokud jsou měkké, vyndáme je z alobalu. Brambory rozpůlíme a vydlabeme lžící dužinu. Jarní cibulku nakrájíme najemno a Romadur na kostičky. Smícháme vydlabaný vnitřek brambor se slaninou, jarní cibulkou, Romadurem, máslem, žloutkem, smetanou a dle chuti osolíme a opepříme. Hotovou směsí naplníme vydlabané půlky brambor a vrátíme je zpět na gril. Opékáme pár minut dozlatova.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk