We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Grilovaná krkovice s Jihočeským syrečkem a česnekovými bramborami

Grilovaná krkovice s Jihočeským syrečkem a česnekovými bramborami

Ingredience (na 2 porce)

  • 400 g krkovice
  • 3 stroužky česneku
  • 3 větvičky rozmarýnu
  • 300 g brambor grenaille
  • 1 balení Jihočeského syrečku
  • 50 g Jihočeského másla
  • olej
  • sůl
  • pepř

Instructions for preparation

Maso potřeme olejem, osolíme a opepříme. Brambory opláchneme a usušíme. Na gril dáme litinovou pánvičku, nalijeme do ní olej a přidáme osolené brambory. Na gril položíme plátky krkovice a grilujeme je cca 3 minuty z každé strany. K bramborám přidáme Jihočeské máslo, na plátky nakrájený česnek, větvičky rozmarýnu a nakrájený Jihočeský syreček. Maso po ugrilování zabalíme do alobalu a necháme odpočívat dalších 6 minut. Servírujeme společně s česnekovými bramborami.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk