We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Krkovice na grilu plněná Romadurem

Ingredience (na 2 porce)

  • 400 g krkovice
  • 2 balení Romaduru
  • mix salátů
  • 50 g medu
  • 50 g hrubozrnné hořčice
  • 60 ml olivového oleje
  • grilovací koření dle chuti
  • pepř
  • sůl

Instructions for preparation

Plátky krkovice naklepeme, osolíme, opepříme a případně ochutíme grilovacím kořením. Pokapeme olivovým olejem a necháme odležet. Romadur nakrájíme podélně na tenké plátky. Plátky rozložíme na krkovici, zarolujeme a spojíme pomocí párátek. Rolky grilujeme cca 3 minuty z každé strany. Zabalíme do alobalu a necháme odpočívat. V misce smícháme med, hořčici, olivový olej a listy salátu. Z masa vyndáme párátka a podáváme se salátem.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk