Zapečené noky Sorrentina s rajčatovou omáčkou a Jihočeskou nivou 45%
Ingredience
- 1 balení Jihočeské Nivy 45%
- 1 balení bramborových noků
- 3 stroužky česneku
- 1 plechovka rajčatové omáčky passata
- 1 snítka bazalky
- 100 ml olivového oleje
- sůl a pepř na dochucení
Instructions for preparation
Bramborové noky si uvaříme v osolené vodě podle návodu.
Na pánvi si rozehřejeme menší množství olivového oleje. Přidáme 3 stroužky oloupaného česneku a ovoníme jimi olej. Poté je vyjmeme a přilijeme rajčatovou omáčku. Osolíme, opepříme, přidáme čerstvou bazalku a poté i připravené scezené noky. Promícháme.
Směs vložíme do zapékací mísy nebo formy. Nejprve položíme jednu vrstvu noků s omáčkou, na to rozdrobíme Jihočeskou Nivu 45%, poté přidáme další vrstvu noků s omáčkou a navrch znovu rozdrobený sýr.
Vložíme do trouby předehřáté na 200 °C na 15 minut a necháme zapéct.
Při servírování přelijeme olivovým olejem a ozdobíme několika lístky bazalky.
Podobné recepty
Smažený Jihočeský syreček v pivním těstíčku doplněný svěžím mangovým dipem
Jihočeský syreček v nadýchaném pivním těstíčku, který potěší všechny milovníky tohoto nápoje. Navíc v kombinaci s jemně pikantním mangovým dipem vaše chuťové buňky zaplesají.
Rostlinný hamburger se zeleninou a Syrečkem
Hamburger je klasika každého letního grilování. S Jihočeským syrečkem ho ale připravují jen opravdoví gurmáni.
Syrečkové špízy s grilovanou zeleninou a česnekovým dipem
Nádherně voňavé špízy s kombinací sýra a grilované zeleniny, tomu neodoláte.
Cuketové karbanátky s Jihočeským syrečkem
Vyzkoušejte tyto báječné karbanátky z cukety.
Romadur či Syreček na grilu
Ta vůně grilovaného sýru, který se táhne za vidličkou. Něco úžasného. S naším voňavým Romadurem tento zážitek ještě umocníte.
Smažené kuře v housce s tzatziky a sýrem Cottage
Večeře ši oběd, který vám nezabere příliš času, ale oblizovat se budou všichni.
Tuňákové karbanátky s Jihočeským cottage a jogurtovým dipem bez laktózy
Karbanátky, jak jste je možná ještě neměli! Výraznou chuť tuňáka doplňuje náš oblíbený Jihočeský cottage a celé kombo završí jogurtový dip. Celý recept je vhodný i pro laktózově intolerantní. Dobrou chuť!
Salát s kuřecím masem, dijonskou hořčicí a Jihočeským cottagem
Recept nejen na lehkou večeři, který si vychutnáte. Jihočeský cottage je ten pravý pomocník v kuchyni.
WHO WE ARE
MADETA a. s. is a pure Czech company formed by four stand-alone factories, all placed in a beautiful landscape of the South Bohemian region.
MORE ABOUT COMPANY...
OUR PRODUCTS
Here you can find more than 200 of our delicious products. Curds, milks, yoghurts, cheeses and many others.
LIST OF YOUR PRODUCTS...