We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Crostini s Jihočeskou nivou, vlašskými ořechy, hruškou a prosciuttem

30 minut

difficulty:

List of recipes

Crostini s Jihočeskou nivou, vlašskými ořechy, hruškou a prosciuttem

Ingredience

  • 1 francouzská nebo rustikální bageta
  • 1 balení loupaných vlašských ořechů
  • 3 hrušky
  • 1 balení prosciutto crudo
  • 1 balení Jihočeské nivy Premium
  • 1 balení Jihočeské nivy Caesar
  • 2 polévkové lžíce medu
  • 3 stroužky česneku

Instructions for preparation

Předem namočené vlašské ořechy opečeme na pánvi, přidáme lžíci medu.
Jakmile jsou vlašské ořechy opečené dozlatova, rozprostřeme je a necháme proschnout.
Mezitím si nakrájíme bagetu, ideálně šikmým řezem, abychom získali větší plochu pro přidání ingrediencí.
Plátky bagety vložíme na plech, lehce potřeme olivovým olejem a opečeme v troubě při teplotě 220 °C po dobu 10 minut nebo dokud nebudou křupavé.
Oloupeme 3 stroužky česneku a lehce jimi potřeme nakrájenou plochu bagety.
Na rozpečenou bagetu přidáme nadrobenou nebo nakrájenou Jihočeskou nivu Premium a Caesar od Madety.
Dále přidáme plátky prosciutta, plátky hrušky a glazované vlašské ořechy.
Pokrm je hotový a můžete jím zazářit na svých večírcích.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk