Crostini s Jihočeskou nivou, vlašskými ořechy, hruškou a prosciuttem
Ingredience
- 1 francouzská nebo rustikální bageta
- 1 balení loupaných vlašských ořechů
- 3 hrušky
- 1 balení prosciutto crudo
- 1 balení Jihočeské nivy Premium
- 1 balení Jihočeské nivy Caesar
- 2 polévkové lžíce medu
- 3 stroužky česneku
Instructions for preparation
Předem namočené vlašské ořechy opečeme na pánvi, přidáme lžíci medu.
Jakmile jsou vlašské ořechy opečené dozlatova, rozprostřeme je a necháme proschnout.
Mezitím si nakrájíme bagetu, ideálně šikmým řezem, abychom získali větší plochu pro přidání ingrediencí.
Plátky bagety vložíme na plech, lehce potřeme olivovým olejem a opečeme v troubě při teplotě 220 °C po dobu 10 minut nebo dokud nebudou křupavé.
Oloupeme 3 stroužky česneku a lehce jimi potřeme nakrájenou plochu bagety.
Na rozpečenou bagetu přidáme nadrobenou nebo nakrájenou Jihočeskou nivu Premium a Caesar od Madety.
Dále přidáme plátky prosciutta, plátky hrušky a glazované vlašské ořechy.
Pokrm je hotový a můžete jím zazářit na svých večírcích.
Podobné recepty

Noky z Jihočeského žervé s jahodovou omáčkou
Ingredience Noky 250 g Jihočeského žervé 60 g mletých mandlí 70 g polohrubé mouky 1 větší žloutek špetka soli 40 g cukru Omáčka 250 g jahod 30 g medu 1 citron 10 g vanilkového cukru Na ozdobu 1 Tradiční Lipánek

Karbanátky z kapusty a cizrny se sýrem gouda a bramborovou kaší
Vegetariánské karbanátky nejsou jen pro vegetariány. Vyzkoušejte je se sýrem Sýrařův výběr gouda, který jim dodá tu pravou chuť.

Zapečený lilek s rajčaty, šunkou, bylinkami a sýrem Madeland
Lehká a rychlá večeře, která vám zabere jen pár minut. Sýr Madeland lilek příjemně dochutí.

Čočka beluga se zeleninou a Sýrem na pánev
Že jste již vyzkoušeli čočku na všechny způsoby? Ten náš ale určitě ne. Sýr na pánev se k ní hodí skvěle.

Salát s kuřecím masem, dijonskou hořčicí a Jihočeským cottagem
Recept nejen na lehkou večeři, který si vychutnáte. Jihočeský cottage je ten pravý pomocník v kuchyni.

Špagety se sýrem Jihočeský cottage, slaninou, žampiony a pórkem
Špagety se dají kombinovat snad na tisíc způsobů. Tento recept jistě zůstane mezi těmi pravidelně používanými.

Bulgur s červenou řepou, ořechy, rozmarýnem a Sýrem na pánev
Bulgur je čím dál používanější přílohou. S červenou řepou a rozmarýnem získá jedinečnou chuť. Sýr na pánev celému jídlu dodá třešničku.

Plněná rajčata s Jihočeským žervé, šunkou a sýrem Madeland
Bezmasá večeře, pohoštění pro návštěvu, na Silvestrovskou párty, postní den, ideální recept v podstatě kdykoli.
WHO WE ARE
MADETA a. s. is a pure Czech company formed by four stand-alone factories, all placed in a beautiful landscape of the South Bohemian region.
MORE ABOUT COMPANY...
OUR PRODUCTS
Here you can find more than 200 of our delicious products. Curds, milks, yoghurts, cheeses and many others.
LIST OF YOUR PRODUCTS...