We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Zapečená dýně na mexický způsob s Jihočeským žervé

Zapečená dýně na mexický způsob s Jihočeským žervé

Ingredience (na 2 porce)

  • 400 g dýně hokaido
  • 100 g cherry rajčat
  • 100 g konzervovaných červených fazolí
  • 50 g sterilované kukuřice
  • BBQ omáčka nebo kečup
  • 1 balení Jihočeského žervé
  • sůl
  • pepř
  • citron
  • římský kmín
  • snítka koriandru
  • jarní cibulka
  • nachos

Instructions for preparation

Dýni nakrájíme na kostičky. Osolíme, opepříme, přidáme římský kmín a orestujeme na pánvi vhodné i do trouby. Přidáme pokrájená rajčata, fazole, BBQ omáčku a pár kapek citronu. Rovnoměrně rozprostřeme po celé pánvi a poklademe kousky Jihočeského žervé. Pečeme v předehřáté troubě při 180 °C cca 10 minut. Poté posypeme nasekanou jarní cibulkou a trhaným koriandrem a podáváme s nachos.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk