We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Sezónní salát s bílým Jihočeským jogurtem Nature, tahini, krutony a křupavou slaninou

Sezónní salát s bílým Jihočeským jogurtem Nature, tahini, krutony a křupavou slaninou

Ingredience (2 porce)

  • 1 balení Jihočeského bílého jogurtu Nature
  • 8 cherry rajčat
  • 8 ks zeleného či bílého chřestu
  • 6 ředkviček
  • 2 little gem saláty
  • 1 ks červené čekanky
  • 5 plátků toastového chleba
  • 5 plátků slaniny
  • 1 stroužek česneku
  • hrst koriandru
  • lžíce tahini
  • šťáva z jedné limetky
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce vody
     

Instructions for preparation

Jihočeský bílý jogurt Nature rozmixujeme s olivovým olejem, koriandrem, limetkovou šťávou, česnekem, vodou, dochutíme solí a pepřem. Slaninu opečeme dokřupava. Toastový chléb nakrájíme na kostičky a orestujeme na suché pánvi. Cherry rajčata rozpůlíme, ředkvičky nakrájíme na čtvrtky, chřest oloupeme a nakrájíme na větší kousky. Smícháme se salátem little gem, čekankou, jogurtovým dresinkem a posypeme krutony a slaninou.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk