Obalovaný Jihočeský syreček se slaninou a pečeným bramborem
Ingredience (2 porce)
- 2 balení Jihočeského syrečku
- 100 g slaniny
- 300 g brambor
- olej
- tatarka/majonéza
Trojobal:
- mouka
- čerstvé Jihočeské mléko
- sůl
- 1 vejce
- strouhanka
Instructions for preparation
Brambory opláchneme, nakrájíme na měsíčky, rozložíme na plech s pečicím papírem, zakápneme olivovým olejem, osolíme a pečeme při 180 °C cca 30 minut. Jihočeský syreček omotáme slaninou, obalíme dvakrát v trojobale a smažíme ve větším množství oleje. Podáváme s pečenými bramborami a tatarkou.
Podobné recepty
Gnocchi se sušenými rajčaty a Zlatou nivou
Věděli jste, že se gnocchi čtou "ňoky" nikoli "gnoči"? Je to častý omyl, který však na chuti jídlu neubírá, takže věříme, že si ho patřičně vychutnáte.
Hovězí hamburger s Jihočeskou nivou a cibulovým chutney
Zkuste burgery s nivou, budou pak mít ten správný říz.
Jalapeňo plněné Jihočeskou nivou
Recept, který je hotový za 15 minut a ohromí každého strávníka. Navíc může sloužit jako hlavní chod i předkrm.
Zeleninový salát s Jihočeskou nivou
Smažený sýr zná asi každý, ale co takhle salát se smaženým sýrem, a ne jen tak ledajakým!
Salát s grilovanou hruškou a Jihočeskou nivou
Spojení sladké hrušky a slané, lehce pikantní nivy vás očaruje.
Gnocchi s Jihočeskou nivou a slaninou
Po vzoru našeho cottage. Ať už jim říkáte jakkoli, hlavní je, že vám chutnají. Vyzkoušejte je i s naší Jihočeskou nivou.
Pikantní tagliatelle s Jihočeskou nivou
Spojení těstovin a plísňového sýra zná asi každý jeho milovník. Neváhejte ochutnat i náš recept.
Zapečené hrušky s Jihočeskou nivou
Máte rádi sladko slané kombinace? Pak je tento recept právě pro vás.
WHO WE ARE
MADETA a. s. is a pure Czech company formed by four stand-alone factories, all placed in a beautiful landscape of the South Bohemian region.
MORE ABOUT COMPANY...
OUR PRODUCTS
Here you can find more than 200 of our delicious products. Curds, milks, yoghurts, cheeses and many others.
LIST OF YOUR PRODUCTS...