We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Obalovaný Jihočeský syreček se slaninou a pečeným bramborem

40 minut

difficulty:

List of recipes

Obalovaný Jihočeský syreček se slaninou a pečeným bramborem

Ingredience (2 porce)

  • 2 balení Jihočeského syrečku
  • 100 g slaniny
  • 300 g brambor
  • olej
  • tatarka/majonéza

Trojobal:

  • mouka
  • čerstvé Jihočeské mléko
  • sůl
  • 1 vejce
  • strouhanka
     

Instructions for preparation

Brambory opláchneme, nakrájíme na měsíčky, rozložíme na plech s pečicím papírem, zakápneme olivovým olejem, osolíme a pečeme při 180 °C cca 30 minut. Jihočeský syreček omotáme slaninou, obalíme dvakrát v trojobale a smažíme ve větším množství oleje. Podáváme s pečenými bramborami a tatarkou.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk