We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Tuňákové karbanátky s Jihočeským cottage a jogurtovým dipem bez laktózy

45 minut

difficulty:

List of recipes

Karbanátky, jak jste je možná ještě neměli! Výraznou chuť tuňáka doplňuje náš oblíbený Jihočeský cottage a celé kombo završí jogurtový dip. Celý recept je vhodný i pro laktózově intolerantní. Dobrou chuť!

Ingredience

Ingredience na karbanátky:

  • 160 g tuňáka ve vlastní šťávě
  • 120 g ovesných vloček
  • 150 g Jihočeský Cottage natur bez laktózy
  • 2 vejce
  • půl červené cibule
  • pár lístků bazalky
  • sůl
  • pepř
  • lžička kari

Ingredience na jogurtový dip:

  • 150 g Jihočeský Nature bílý jogurt bez laktózy
  • lžička hořčice
  • stroužek česneku
  • jarní cibulka

Instructions for preparation

Ve velké míse smícháme tuňáka, dvě vejce a cottage. Přidáme červenou cibuli, nasekané lístky bazalky, sůl, pepř a lžičku kari. V mixéru rozmixujeme ovesné vločky najemno a přidáme je do směsi. Vše důkladně promícháme a naplníme do formiček. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 min. při 180°C.

V misce smícháme bílý jogurt, nasekanou jarní cibulku, prolisovaný stroužek česneku a lžičku hořčice. Vše zamícháme a necháme uležet v lednici.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk