We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Kuře na kari s Jihočeským Nature dipem

Máte svůj osvědčený recept na grilované kuře? Vyzkoušejte i ten náš, mohla by být příjemnou změnou.

Kuře na kari s Jihočeským Nature dipem

Ingredience

  • 150 g Jihočeský Nature bílý jogurt Madeta
  • 1 stroužek česneku
  • pažitka
  • 4 ks kuřecí prsa
  • 1 lžíce kari koření
  • 200 g Jihočeské smetany od Madety
  • sůl
  • sezamová semínka na ozdobení
  • rýže basmati nebo pečivo
  • alobal

Instructions for preparation

V míse pečlivě promícháme kuřecí maso, Jihočeskou smetanu, sůl a kari koření. Necháme 30 minut marinovat. Mezitím si připravíme jogurtový dip. Jihočeský Nature bílý jogurt smícháme se stroužkem prolisovaného česneku, najemno nasekanou pažitkou a špetkou soli. Z alobalu uděláme čtyři větší „mističky“, do nich dáme po jednom kuřecí prsa, která zalijeme smetanovou kari omáčkou. Alobal pevně uzavřeme a pečeme v předehřáté troubě na 180 °C nebo na grilu. Podáváme posypané sezamovými semínky s jogurtovým dipem a s rýží basmati nebo pečivem. Dobrou chuť! :)

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk