We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Hamburger s trhaným vepřovým masem a Tylžským sýrem

2,5 hodiny

difficulty:

List of recipes

Trhané maso co se jen rozplývá na jazyku doplněné lahodným Tylžským sýrem. Neznáme lepší kombinaci do hamburgeru.

Hamburger s trhaným vepřovým masem a Tylžským sýrem

Ingredience

  • 600 g vepřové plece
  • sůl
  • pepř
  • BBQ omáčka
  • 4 hamburgerové housky
  • salát
  • červené zelí
  • majonéza
  • červená cibule
  • Tylžský sýr od Madety
  • 1 lžíce Jihočeského másla od Madety

Instructions for preparation

Vepřové maso ze všech stran osolíme a opepříme. Celé maso dáme na cca 30 minut zatáhnout do předem předehřáté trouby na 220 °C. Poté snižíme teplotu na 160 °C, přikryjeme alobalem nebo dáme do pečicího sáčku a pečeme další cca 2 hodiny do měkka.
Upečené maso pomocí dvou vidliček roztrháme na vlákna, smícháme s BBQ omáčkou a ještě na chvíli vrátíme do trouby prohřát. Ochutnáme a případně dochutíme.
Na pánvičce rozehřejeme Jihočeské máslo a rozkrojené hamburgerové housky z obou stran opečeme. Opečené housky potřeme majonézou, na kterou položíme salát, na kroužky pokrájenou červenou cibuli, teplé trhané maso, plátek Tylžského sýra, červené zelí a přiklopíme druhou částí housky. Můžeme podávat! :)

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk