Hamburger s trhaným vepřovým masem a Tylžským sýrem
Trhané maso co se jen rozplývá na jazyku doplněné lahodným Tylžským sýrem. Neznáme lepší kombinaci do hamburgeru.
Ingredience
- 600 g vepřové plece
- sůl
- pepř
- BBQ omáčka
- 4 hamburgerové housky
- salát
- červené zelí
- majonéza
- červená cibule
- Tylžský sýr od Madety
- 1 lžíce Jihočeského másla od Madety
Instructions for preparation
Vepřové maso ze všech stran osolíme a opepříme. Celé maso dáme na cca 30 minut zatáhnout do předem předehřáté trouby na 220 °C. Poté snižíme teplotu na 160 °C, přikryjeme alobalem nebo dáme do pečicího sáčku a pečeme další cca 2 hodiny do měkka.
Upečené maso pomocí dvou vidliček roztrháme na vlákna, smícháme s BBQ omáčkou a ještě na chvíli vrátíme do trouby prohřát. Ochutnáme a případně dochutíme.
Na pánvičce rozehřejeme Jihočeské máslo a rozkrojené hamburgerové housky z obou stran opečeme. Opečené housky potřeme majonézou, na kterou položíme salát, na kroužky pokrájenou červenou cibuli, teplé trhané maso, plátek Tylžského sýra, červené zelí a přiklopíme druhou částí housky. Můžeme podávat! :)
Podobné recepty
Smažený Jihočeský syreček v pivním těstíčku doplněný svěžím mangovým dipem
Jihočeský syreček v nadýchaném pivním těstíčku, který potěší všechny milovníky tohoto nápoje. Navíc v kombinaci s jemně pikantním mangovým dipem vaše chuťové buňky zaplesají.
Rostlinný hamburger se zeleninou a Syrečkem
Hamburger je klasika každého letního grilování. S Jihočeským syrečkem ho ale připravují jen opravdoví gurmáni.
Syrečkové špízy s grilovanou zeleninou a česnekovým dipem
Nádherně voňavé špízy s kombinací sýra a grilované zeleniny, tomu neodoláte.
Cuketové karbanátky s Jihočeským syrečkem
Vyzkoušejte tyto báječné karbanátky z cukety.
Romadur či Syreček na grilu
Ta vůně grilovaného sýru, který se táhne za vidličkou. Něco úžasného. S naším voňavým Romadurem tento zážitek ještě umocníte.
Smažené kuře v housce s tzatziky a sýrem Cottage
Večeře ši oběd, který vám nezabere příliš času, ale oblizovat se budou všichni.
Tuňákové karbanátky s Jihočeským cottage a jogurtovým dipem bez laktózy
Karbanátky, jak jste je možná ještě neměli! Výraznou chuť tuňáka doplňuje náš oblíbený Jihočeský cottage a celé kombo završí jogurtový dip. Celý recept je vhodný i pro laktózově intolerantní. Dobrou chuť!
Salát s kuřecím masem, dijonskou hořčicí a Jihočeským cottagem
Recept nejen na lehkou večeři, který si vychutnáte. Jihočeský cottage je ten pravý pomocník v kuchyni.
WHO WE ARE
MADETA a. s. is a pure Czech company formed by four stand-alone factories, all placed in a beautiful landscape of the South Bohemian region.
MORE ABOUT COMPANY...
OUR PRODUCTS
Here you can find more than 200 of our delicious products. Curds, milks, yoghurts, cheeses and many others.
LIST OF YOUR PRODUCTS...