We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Tagliatelle s krůtím masem na Jihočeském másle

Tagliatelle s krůtím masem na Jihočeském másle

Ingredience

  • 50 g Jihočeské máslo
  • 1 cibule
  • 50 g zelené olivy
  • 200 g krůtí prsa
  • sůl
  • pepř
  • 200 g tagliatelle
  • 400 g tomatové sugo
  • 100 g Jihočeský Eidam 30%

Instructions for preparation

Tagliatelle uvaříme dle návodu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Olivy překrojíme na půl. Krůtí maso opláchneme, nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme Jihočeské máslo, přidáme cibuli, po chvíli i krůtí maso a smažíme dozlatova. Poté přidáme uvařené tagliatelle a tomatové sugo. Vaříme 5 – 10 minut. Hotové tomatové tagliatelle posypeme nastrouhaným sýrem Eidam od Madety a můžeme podávat :)

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk