We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Pečené houby Portobello plněné slaninou, bylinkami a Romadurem

Nezvyklá kombinace, která vás ale příjemně překvapí.

Ingredience

  • 8 ks hub portobello
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 šalotka
  • 250 g slaniny
  • 1 lžička citronové kůry
  • 100 ml bílého vína
  • 1 balení Romaduru
  • 3 plátky toastového chleba
  • 1 lžíce sekané petrželky
  • 0,5 lžíce čerstvého rozmarýnu

 

Instructions for preparation

Z hub odřízneme nohy. Nakrájíme je na malé kostičky a opečeme na jedné lžíci oleje společně s najemno nakrájenou šalotkou cca 5 minut. Přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, podlijeme vínem a vaříme, dokud se víno nevyvaří. Toastový chleba nasekáme v mixéru najemno společně s bylinkami, vmícháme citronovou kůru a vmícháme ke slanině. Přidáme na kostičky nakrájený Romadur a promícháme. Houby potřeme olivovým olejem a naplníme připravenou směsí. Pečeme v předehřáté troubě při 180 °C cca 15-20 minut dozlatova.

 

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk