Papriky Padrón plněné Jihočeským žervé s chorizem a hummusem
Ingredience (2 porce)
- 1 balení paprik Padrón
- 3 balení Jihočeského žervé
- 100 g choriza
- 1 plechovka cizrny
- špetka římského kmínu
- šťáva z jednoho citronu
- ½ stroužku česneku
- 100 ml olivového oleje + na pečení
- hrst pažitky
- 1 lžička sušeného česneku
- špetka růžového pepře
- sůl
Instructions for preparation
Chorizo nakrájíme na menší kostičky a restujeme na suché pánvi, dokud nezačne pouštět olej. Pažitku nakrájíme najemno, smícháme s Jihočeským žervé, přidáme sušený česnek, chorizo s trochou oleje a osolíme. Nálev z cizrny slijeme a vyšleháme do husté pěny. Cizrnu rozmixujeme společně s česnekem, římským kmínem, citronovou šťávou, olivovým olejem a smícháme s pěnou z nálevu. Papriky opláchneme, vyndáme vnitřek a orestujeme na pánvi s olivovým olejem dozlatova. Do cukrářského sáčku vložíme krém z Jihočeského žervé a papriky jím naplníme.
Papriky podáváme s hummusem zakápnuté olivovým olejem a posypané růžovým pepřem.
Podobné recepty
Smažený Jihočeský syreček v pivním těstíčku doplněný svěžím mangovým dipem
Jihočeský syreček v nadýchaném pivním těstíčku, který potěší všechny milovníky tohoto nápoje. Navíc v kombinaci s jemně pikantním mangovým dipem vaše chuťové buňky zaplesají.
Rostlinný hamburger se zeleninou a Syrečkem
Hamburger je klasika každého letního grilování. S Jihočeským syrečkem ho ale připravují jen opravdoví gurmáni.
Syrečkové špízy s grilovanou zeleninou a česnekovým dipem
Nádherně voňavé špízy s kombinací sýra a grilované zeleniny, tomu neodoláte.
Cuketové karbanátky s Jihočeským syrečkem
Vyzkoušejte tyto báječné karbanátky z cukety.
Romadur či Syreček na grilu
Ta vůně grilovaného sýru, který se táhne za vidličkou. Něco úžasného. S naším voňavým Romadurem tento zážitek ještě umocníte.
Smažené kuře v housce s tzatziky a sýrem Cottage
Večeře ši oběd, který vám nezabere příliš času, ale oblizovat se budou všichni.
Tuňákové karbanátky s Jihočeským cottage a jogurtovým dipem bez laktózy
Karbanátky, jak jste je možná ještě neměli! Výraznou chuť tuňáka doplňuje náš oblíbený Jihočeský cottage a celé kombo završí jogurtový dip. Celý recept je vhodný i pro laktózově intolerantní. Dobrou chuť!
Salát s kuřecím masem, dijonskou hořčicí a Jihočeským cottagem
Recept nejen na lehkou večeři, který si vychutnáte. Jihočeský cottage je ten pravý pomocník v kuchyni.
WHO WE ARE
MADETA a. s. is a pure Czech company formed by four stand-alone factories, all placed in a beautiful landscape of the South Bohemian region.
MORE ABOUT COMPANY...
OUR PRODUCTS
Here you can find more than 200 of our delicious products. Curds, milks, yoghurts, cheeses and many others.
LIST OF YOUR PRODUCTS...