We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Syrečkový tatarák s dresinkem z Jihočeské zakysané smetany

Syrečkový tatarák s dresinkem z Jihočeské zakysané smetany

Ingredience (2 porce)

  • 2 balení Jihočeského syrečku
  • 1 chilli paprička
  • ½ červené cibule
  • 2 lžíce piva
  • 3 lžíce nasekané pažitky
  • 2 lžíce Jihočeské tradiční zakysané smetany
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 1 lžička worchesteru
  • ředkvičky
  • ½ lžičky sladké papriky
  • sůl
  • pepř
  • ½ lžičky kmínu
  • česnek
  • chléb
  • olej
     

Instructions for preparation

V míse promícháme Jihočeskou zakysanou smetanu, hořčici, jednu lžíci piva, lžíci olivového oleje, dvě lžíce nasekané pažitky a worchester. Osolíme a opepříme. Jihočeský syreček nakrájíme na malé kostičky a smícháme s najemno pokrájenou cibulí, ředkvičkami, chilli papričkou, pažitkou, pivem, olivovým olejem, kmínem, červenou paprikou, solí a pepřem. Chleba nakrájíme a opečeme na pánvi s olejem. Hotové topinky potřeme česnekem a podáváme s tatarákem a dresinkem z Jihočeské zakysané smetany.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk