We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Bruschetta se steakem, Jihočeskou nivou Caesar a marmeládou s cibulí a rajčaty

Bruschetta se steakem, Jihočeskou nivou Caesar a marmeládou s cibulí a rajčaty

Ingredience (2 porce)

  • 1 balení Jihočeské nivy Caesar
  • 1 chiabatta (bageta)
  • 200 g hovězího steaku (flank nebo veverka)
  • 4 větší cibule
  • olivový olej
  • 1 lžíce balsamica
  • 1 lžička třtinového cukru
  • 10 cherry rajčat
  • sůl
  • pepř
  • 2 stroužky česneku
  • 50 g Jihočeského másla
  • větvička tymiánu
  • hrst pažitky
     

Instructions for preparation

Cibuli nakrájíme na tenké plátky a orestujeme na pánvi s olivovým olejem. Přidáme rozpůlená cherry rajčata, balsamico, cukr, sůl a pepř. Nakonec vhodíme pokrájenou pažitku. Na suché pánvi opečeme steakové maso cca 2 minuty z každé strany. Přidáme Jihočeské máslo, rozmačkaný česnek, sůl a tymián. Po upečení necháme steak odpočívat pod alobalem 6–7 minut. Mezitím nakrájíme chiabattu a orestujeme na suché pánvi. Po upečení ji potřeme cibulovo-rajčatovou marmeládou, posypeme natrhanou Jihočeskou nivou Caesar a nahoru rozložíme na plátky nakrájený steak.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk