We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Brambory s Jihočeským tvarohem bez laktózy, jarní cibulkou a tuňákem

Brambory s Jihočeským tvarohem bez laktózy, jarní cibulkou a tuňákem

Ingredience (2 porce)

  • 2 balení Jihočeského tvarohu bez laktózy
  • 1 hrst jarní cibulky
  • 1 hrst pažitky
  • 1 hrst petrželky
  • ½ lžičky sušeného česneku
  • ½ lžičky sušené cibule
  • ½ lžičky citronové šťávy
  • 1 konzerva tuňáka
  • 500 g grenaille brambor
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžička olivového oleje
  • hrubozrnná hořčice na ozdobu
     

Instructions for preparation

Brambory uvaříme v osolené vodě a necháme vychladnout. V misce smícháme Jihočeský tvaroh, najemno nakrájenou pažitku a petržel, sušený česnek a cibuli, přidáme citronovou šťávu a vše dochutíme solí. Brambory rozkrájíme na čtvrtky a orestujeme na olivovém oleji dozlatova. Servírujeme s bylinkovým Jihočeským tvarohem, tuňákem, jarní cibulkou a hořčicí.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk