We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Teplý salát se Sýrem na pánev, růžičkovou kapustou, šalotkou, lilkem, bramborami a hořčičným dresinkem

Teplý salát se Sýrem na pánev, růžičkovou kapustou, šalotkou, lilkem, bramborami a hořčičným dresinkem

Ingredience (2 porce)

  • 2 balení Sýru na pánev
  • 10 ks růžičkové kapusty
  • 6 malých brambor
  • 1 lilek
  • 3 šalotky
  • 1 lžíce hrubozrnné hořčice
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžička citronové šťávy
  • špetka sušeného česneku
  • 4 lžíce olivového oleje
  • olivový olej na restování
  • sůl
  • pepř
     

Instructions for preparation

Lilek nakrájíme na větší kostky, osolíme a necháme cca 40 minut odležet. Brambory uvaříme v osolené vodě a necháme vychladnout. Kapustu nakrájíme na půlky. Šalotku oloupeme a nakrájíme na silnější proužky. Brambory rozpůlíme a restujeme na olivovém oleji. Po cca 2–3 minutách přidáme šalotku, kapustu, lilek, osolíme a opepříme. Restujeme, dokud zelenina nebude mít lehce zlatavou barvu. V misce vyšleháme obě hořčice, olivový olej, citronovou šťávu, med, sůl a pepř. Salát smícháme s dresinkem. Na suché rozpálené pánvi opečeme Sýr na pánev a můžeme servírovat.

Podobné recepty

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk