We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Pečené brambory plněné sýrem Romadur

Ten pohled na roztékající se Romaduru na opékaných bramborech. Vystihli bychom to jedním slovem. Mňam!

Pečené brambory plněné sýrem Romadur

Ingredience

  • 2 balení Romaduru
  • 1 svazek jarní cibulky
  • 1 papriková klobása
  • 2 velké brambory
  • 1 svazek pažitky

Instructions for preparation

Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce do měkka. Mezitím si nastrouháme Romadur od Madety, nakrájíme na kostičky klobásu a jarní cibulku na tenká kolečka. Poté rozkrojíme uvařené brambory napůl a vydlabeme. Vnitřek brambor smícháme s Romadurem, klobásou a jarní cibulkou a vydlabané brambory směsí naplníme. Pečeme v troubě na 180 °C cca 5 minut. Posypeme nasekanou pažitkou a podáváme.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk