We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Bramborová kaše s grilovaným Romadurem a sójovou omáčkou

Dopřejte si vydatný pokrm, který vás zasytí jistě na několik hodin.

Bramborová kaše s grilovaným Romadurem a sójovou omáčkou

Ingredience

  • 200 g Romaduru
  • 500 g brambor
  • 100 g Jihočeského másla
  • 150 ml Jihočeského mléka
  • sůl
  • 100 g slaniny
  • 50 ml vývaru
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce medu
  • olej na smažení

Instructions for preparation

Oloupané a pokrájené brambory uvaříme do měkka v osolené vodě. Vodu slijeme, přidáme 50 g Jihočeského másla a zašleháme ručně nebo pomocí šlehače. Poté přilijeme mléko a vyšleháme hladkou kaši. Dle chuti osolíme. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, na kterém osmažíme slaninu do křupava. Dáme ji na talíř a do výpeku přidáme vývar, máslo, sójovou omáčku a med. Vaříme, dokud omáčka nezhoustne. Mezitím nakrájíme Romadur na plátky a ogrilujeme. Podáváme s bramborovou kaší, slaninou a omáčkou.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk