We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Sendvič s trhaným kuřecím masem a Blaťáckým zlatem

Trhané kuřecí maso, opečený

Sendvič s trhaným kuřecím masem a Blaťáckým zlatem

Ingredience

  • 120 g Blaťáckého zlata
  • 200 g kuřecích prsou
  • 1 lžička červené papriky
  • 1/2 lžičky mletého chilli
  • 1/2 lžičky soli
  • trochu pepře
  • 1 lžička grilovacího koření
  • 1 lžíce javorového sirupu
  • 50 g Jihočeského másla
  • tomatové sugo
  • bageta
  • Jihočeská zakysaná smetana
  • opláchnutý listový salát
  • salátová okurka
  • hrst vlašských ořechů

Instructions for preparation

Kuřecí prsa opláchneme. Z červené papriky, chilli, soli, pepře, grilovacího koření a javorového sirupu uděláme marinádu. Maso marinádou potřeme a necháme chvíli odležet. Na pánvi rozehřejeme máslo a prsa opékáme z obou stran. Po upečení natrháme vidličkou, zalijeme tomatovým sugem a promícháme. Bagetu rozkrojíme a z obou stran opečeme na másle. Poté namažeme obě půlky zakysanou smetanou, položíme lístky listového salátu, poklademe trhaným masem, na plátky nakrájeným Blaťáckým zlatem a na plátky nakrájenou okurkou. Posypeme drcenými vlašskými ořechy, přiklopíme druhou půlkou bagety a podáváme :)

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk