We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Pečená dýně na medu s Jihočeským žervé

Odlehčete začátek roku s dýní Hokaidó a naším Jihočeským žervé.

Pečená dýně na medu s Jihočeským žervé

Ingredience

  • 1 ks dýně hokaido
  • 1 ks Jihočeské žervé
  • 5 lžic medu
  • ½ lžičky soli
  • 40 g rozpuštěného Jihočeského másla
  • hrst nasekaných mandlí
  • tymián

Instructions for preparation

Dýni hokaido opláchneme, oloupeme, vydlabeme semínka a nakrájíme na měsíčky. Všechny ingredience smícháme dohromady. Plátky dýně klademe na plech a polijeme směsí. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C dozlatova. Podáváme s Jihočeským žervé.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk