Stále poctivé české mléko a smetana té nejvyšší kvality
Více než 120 let víme, jak chutná poctivé české mléko. Putuje k nám od českých farmářů a my ho s láskou a tradicí k mlékařskému řemeslu zpracováváme. Mléko a smetana provoněné sluncem a květy českých luk se odráží v lahodné, čerstvé a sametově hebké chuti.
Doporučuje Josef Maršálek
Už se nemohl dočkat, až bude čerstvé mléko, a hlavně smetana, zpět. Není tajemstvím, že rád peče z mléčných výrobků od Madety a nedá dopustit na Jihočeské máslo, mléko, smetanu nebo tvaroh. Od cukráře světového formátu, který pekl i pro anglickou královnu, je to pro Madetu ta nejvyšší pocta. Tento sympaťák se na vás usmívá z každé krabice čerstvého mléka.
Vychytávka: Jak ukotvit víčko před naléváním?
S novým obalem šetříte přírodu
Další pozitivní novinkou je 100% recyklovatelný obal. Dřevo použité na jeho výrobu pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů s jasným majitelem. Obal splňuje také přísná kritéria Protokolu Carbon Neutral, díky kterým minimalizujeme naši uhlíkovou stopu. Tento obal můžete vhazovat do žlutého nebo oranžového kontejneru. Více se dozvíte zde.
Tip
Určitě to znáte. Ať se snažíte sebevíc a mícháte po celou dobu ohřívání mléka, připálí se. Máme pro vás jednu vychytávku, díky které už tuto situaci nebudete muset nikdy řešit. Před tím, než do hrnce nalijete mléko, pomažte dno máslem. Zabráníte tak jeho připalování.