myslíme na příroduJihočeská niva
Madeta.cz

Romadur na gril

Také se vám sbíhají sliny při představě rozpečeného sýra? Vůně horkého vláčného těsta na rozžhavené desce grilu poletuje kolem, a vy si už chystáte bagetky a zeleninu na tu slávu. Romadur si můžete vychutnat na čerstvém pečivu s porcí poctivého másla, ale za tepla je to úplně jiná pohádka.
Romadur na gril

Romadur na grilu zvláční a rozvoní se

Romadur na gril? Jeho výrazná chuť i aroma jsou ke grilování jako stvořené. Potřený olejem, posypaný kořením a zabalený v alobalu, to mu sluší nejvíc. Doporučujeme k němu ještě brusinky a rozpečenou bylinkovou bagetku. Kdo se neobejde bez masa, může ho ještě obalit slaninou nebo ho nakrájený poklást na plátek krkovice a zatočit jako roládu. Navrch doporučujeme sklenici vychlazeného piva a hostina může začít.

Romadur navíc seženete v grilovací sezoně ve výhodném balení čtyř kousků s grilovacím kořením zdarma.

Podívejte se, jak snadno se dá Romadur ugrilovat i bez alobalu.

Bojíte se, že vám Romadur praskne a vyteče? Zkuste naši vychytávku s vaničkou z alobalu!

Do rozpečeného Romaduru můžete namáčet zeleninu a užít si tak jeho chuť naplno.  

Tip: Romadur zraje i po expedici z výroby. Pokud ho máte rádi extra uzrálý, nechte ho odpočívat v lednici (raději ve sklenici) do konce minimální trvanlivosti. Odmění se vám svou měkkostí a opojnou vůní.
 

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
myslíme na příroduJihočeská niva

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk