Romadur na grilu zvláční a rozvoní se
Romadur na gril? Jeho výrazná chuť i aroma jsou ke grilování jako stvořené. Potřený olejem, posypaný kořením a zabalený v alobalu, to mu sluší nejvíc. Doporučujeme k němu ještě brusinky a rozpečenou bylinkovou bagetku. Kdo se neobejde bez masa, může ho ještě obalit slaninou nebo ho nakrájený poklást na plátek krkovice a zatočit jako roládu. Navrch doporučujeme sklenici vychlazeného piva a hostina může začít.
Romadur navíc seženete v grilovací sezoně ve výhodném balení čtyř kousků s grilovacím kořením zdarma.
Podívejte se, jak snadno se dá Romadur ugrilovat i bez alobalu.
Bojíte se, že vám Romadur praskne a vyteče? Zkuste naši vychytávku s vaničkou z alobalu!
Do rozpečeného Romaduru můžete namáčet zeleninu a užít si tak jeho chuť naplno.
Tip: Romadur zraje i po expedici z výroby. Pokud ho máte rádi extra uzrálý, nechte ho odpočívat v lednici (raději ve sklenici) do konce minimální trvanlivosti. Odmění se vám svou měkkostí a opojnou vůní.