myslíme na příroduJihočeská niva
Madeta.cz

Francouzský toast s Tvarohem & jogurtem a broskvemi

Francouzský toast s Tvarohem & jogurtem a broskvemi

Ingredience

  • 4 plátky většího toastového chleba
  • 2 vejce
  • 100 ml trvanlivého Jihočeského mléka
  • cukr krupice
  • mletá skořice
  • 100 g Jihočeského másla
  • 2 balení Jihočeského tvarohu & jogurtu
  • 2 zralé broskve
  • snítka máty

Návod na přípravu

Ve větší misce si dobře rozmícháme trvanlivé Jihočeské mléko s vejci a lehce osolíme. Ve směsi namáčíme plátky toastového chleba a opatrně opečeme z obou stran na Jihočeském másle. V jiné míse promícháme cukr se skořicí a ve výsledné směsi obalíme opečené toasty ihned po vyndání z pánve. Servírujeme společně se lžící Tvarohu & Jogurtu a čerstvými broskvemi. Ozdobíme lístky máty.

Podobné recepty

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
myslíme na příroduJihočeská niva

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk