myslíme na příroduJihočeská niva
Madeta.cz

Hrnkový jahodový koláč s Tvarohovým Lipánkem a bílou čokoládou

1 hodina

náročnost:

přehled receptů

Hrnková příprava koláče vás bude bavit.

Hrnkový jahodový koláč s Tvarohovým Lipánkem a bílou čokoládou

Ingredience

  • 1 balení Lipánka tvarohového
  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • 0,5 hrnku cukru krupice
  • ¼ hrnku oleje
  • 2 vejce
  • 2 hrnky čerstvých jahod
  • 1 kypřicí prášek
  • 1 vanilkový cukr
  • 100 g bílé čokolády
  • Jihočeské máslo na vymazání plechu
  • polohrubá mouka na vysypání plechu

Návod na přípravu

Lipánka tvarohového, cukr, vanilkový cukr a vejce promícháme dohladka. Poté do směsi přidáme mouku, olej, prášek do pečiva a bílou čokoládu nasekanou na malé kousky. Těsto vlijeme na plech vymazaný Jihočeským máslem a vysypaný moukou. Poklademe jahodami a pečeme v troubě při 180 °C cca 35 minut.

Podobné recepty

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
myslíme na příroduJihočeská niva

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk