Mražené dortíky
Tohle musíte vyzkoušet! Tvarohové osvěžení nejen na léto.
Ingredience
- 350 g Jihočeského tvarohu & jogurtu
- 100 g ovesných sušenek
- 40 g Jihočeského másla
- čerstvé ovoce dle chuti (maliny, borůvky, jahody...)
- menší formička 15 cm
Návod na přípravu
Ovesné sušenky rozdrtíme a smícháme s rozehřátým Jihočeským máslem. Poté hmotu lžící rozetřeme na dno formy. Ovoce opláchneme, smícháme s Jihočeským tvarohem & jogurtem a nalijeme do formy. Dáme přes noc do mrazáku. Po vyjmutí z mrazáku necháme při pokojové teplotě chvíli povolit a poté můžeme podávat. Ideálně krájíme nožem namočeným v horké vodě.
Podobné recepty
Čokoládové dortíčky s oříškem v cukru
Recept stejně jedinečný jako jeho autor. Neodolatelným cukrovím podle receptu Josefa Maršálka zabodujete.
Mandlové linecké s pikantním brusinkovým džemem
Linecké nesmí chybět na žádném vánočním stole. To mandlové od Josefa Maršálka tam určitě moc dlouho nevydrží.
Plněné rohlíčky s karamelovým kávovým krémem
Rohlíčky jsou vánoční klasikou. Od koho jiného však na ně recept vyzkoušet než od věhlasného cukráře?
Pistáciové ořechy s krémem z vaječného likéru
Josef Maršálek by se dal označit za kouzelníka v cukrařině. Je to mistr ve svém oboru, který vám přináší tento báječný recept na neobyčejné cukroví.
Mini štóly s čokoládou a višněmi
Josef Maršálek a jeho cukrovinky jsou vyhlášené. Vyzkoušejte recept na vánoční štóly které oslní.
Čokoládové lanýže s arašídy a skořicí
Lanýže, které jsou sladké? No jistě! Navíc od toho nejpovolanejšího mistra cukráře, Josefa Maršálka.
Vánočka podle Josefa
Ta pravá vánočka! Upečte si ji podle Josefa Maršálka, mistra cukráře.
Kdo jsme?
Jsme největším zpracovatelem mléka v České republice s tradicí od roku 1837, se sídlem v malebné krajině jižních Čech.
VÍCE O MADETĚ...
Co vyrábíme?
V našem portfoliu najdete téměř 200 poctivých produktů z českého mléka. Tvarohy, sýry, jogurty a řadu dalších.
PRODUKTY OD MADETY...
Kde nás koupíte?
KDE KOUPIT VÝROBKY OD MADETY...