myslíme na příroduJihočeská niva
Madeta.cz

Obalovaný Jihočeský syreček se slaninou a pečeným bramborem

40 minut

náročnost:

přehled receptů

Obalovaný Jihočeský syreček se slaninou a pečeným bramborem

Ingredience (2 porce)

  • 2 balení Jihočeského syrečku
  • 100 g slaniny
  • 300 g brambor
  • olej
  • tatarka/majonéza

Trojobal:

  • mouka
  • čerstvé Jihočeské mléko
  • sůl
  • 1 vejce
  • strouhanka
     

Návod na přípravu

Brambory opláchneme, nakrájíme na měsíčky, rozložíme na plech s pečicím papírem, zakápneme olivovým olejem, osolíme a pečeme při 180 °C cca 30 minut. Jihočeský syreček omotáme slaninou, obalíme dvakrát v trojobale a smažíme ve větším množství oleje. Podáváme s pečenými bramborami a tatarkou.

Podobné recepty

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
myslíme na příroduJihočeská niva

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk