myslíme na příroduJihočeská niva
Madeta.cz

Pečená vepřová žebírka se sýrem Moravský bochník

Víme, že bychom se měli zaměřovat především na mléčné výrobky, ale ty mohou skvěle doplňovat masové pokrmy, přesvědčte se sami.

Pečená vepřová žebírka se sýrem Moravský bochník

Ingredience

  • 100 g sýra Moravský bochník
  • 400 g vepřová žebírka
  • Coleslaw
  • česneková bageta
  • petrželka

Marináda:

  • 1 lžíce sojové omáčky
  • půl lžíce soli
  • půl lžíce pepře
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce medu

Návod na přípravu

Všechny ingredience na marinádu smícháme v malé misce. Na plech vyložený pečicím papírem dáme omytá žebra, potřeme marinádou a dáme péct do předem vyhřáté trouby na 180 °C na cca 1 hodinu. Během pečení otáčíme a podléváme. Po upečení posypeme petrželkou a servírujeme se sýrem Moravský bochník, salátem Coleslaw a česnekovou bagetkou. Přejeme dobrou chuť!

Podobné recepty

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
myslíme na příroduJihočeská niva

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk