myslíme na příroduJihočeská niva
Madeta.cz

Grilovaný Romadur s čerstvými bylinkami a česnekem

Vůně masa, zeleniny a sýru syčícího nad ohněm. Je tu čas grilování! A neznáme lepší možnost, jak si ho udělat voňavější, než Romadurem.

Ingredience

  • 1 balení sýru Romadur na gril
  • 4 stroužky česneku
  • čerstvý tymián a rozmarýn
  • olivový olej
  • alobal
  • pepř
  • sůl
  • sušené chilli

Návod na přípravu

Olivový olej promícháme s kořením na Romadur na gril a sýry ve směsi chvíli marinujeme. Mezitím si v misce připravíme směs z čerstvých bylinek, olivového oleje, soli, pepře a na plátky nakrájeného česneku. Do alobalu položíme marinované Romadury (každý zvlášť) a polijeme směsí z bylinek a česneku. Zabalíme a vložíme na cca 10 minut na gril. Podáváme s čerstvým pečivem.

Podobné recepty

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
myslíme na příroduJihočeská niva

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk