myslíme na příroduJihočeská niva
Madeta.cz

Grilovaný špíz z panenky a Romaduru s ajvarem

Grilovaný špíz z panenky a Romaduru s ajvarem

Ingredience (na 2 porce)

  • 1 balení Romaduru
  • 250 g vepřové panenky
  • 1 větší cibule
  • 1 sklenice ajvaru
  • 1 červená paprika
  • 1 pita chléb
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • tymián

Návod na přípravu

Panenku nakrájíme na 6 stejných kusů. Rozklepeme, osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. Na plátky poklademe na kostičky nakrájený Romadur a zarolujeme. Napichujeme na špejle namočené ve vodě a střídáme s kousky cibule a papriky. Grilujeme na mírném ohni cca 10 minut. Během grilování masa opečeme i pita chléb potřený olivovým olejem. Špízy servírujeme s ajvarem a pita chlebem.

Podobné recepty

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
myslíme na příroduJihočeská niva

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk