myslíme na příroduJihočeská niva
Madeta.cz

Salát s grilovaným Romadurem

Ingredience (na 2 porce)

  • Romadur na grilovaní 2 porce
  • 100 g mix listových salátů
  • Cherry rajčata červená a žlutá
  • Okurka
  • Brusinky
  • Opečený toast
  • Zálivka (2 lžíce olivového oleje, 1 lžička medu, 1 lžička hořčice, 1 lžička balsamica)

Návod na přípravu

Zeleninu omyjeme a nakrájíme. Připravíme si zálivku z oleje, medu, hořčice a balsamica. Podle chuti můžeme osolit a opepřit. Na talíř naskládáme nejprve saláty, pak i rajčata a okurky. Dochutíme zálivkou. Nyní připravíme grilovaný Romadur. Obalíme ho v přiloženém koření a oleji. V alobale ho opečeme na pánvi nebo grilu. Romadur dáme navrh salátu a podáváme s brusinkami a opečeným toastem či bagetkou.

Zaujal Vás recept? Ve spolupráci s námi ho vytvořila Michaela Poláková, kterou můžete sledovat na IG Michaela_foodphoto a webových stránkách www.michaelapolakova.com.

Podobné recepty

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
myslíme na příroduJihočeská niva

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk