Salát s grilovaným Romadurem
Ingredience (na 2 porce)
- Romadur na grilovaní 2 porce
- 100 g mix listových salátů
- Cherry rajčata červená a žlutá
- Okurka
- Brusinky
- Opečený toast
- Zálivka (2 lžíce olivového oleje, 1 lžička medu, 1 lžička hořčice, 1 lžička balsamica)
Návod na přípravu
Zeleninu omyjeme a nakrájíme. Připravíme si zálivku z oleje, medu, hořčice a balsamica. Podle chuti můžeme osolit a opepřit. Na talíř naskládáme nejprve saláty, pak i rajčata a okurky. Dochutíme zálivkou. Nyní připravíme grilovaný Romadur. Obalíme ho v přiloženém koření a oleji. V alobale ho opečeme na pánvi nebo grilu. Romadur dáme navrh salátu a podáváme s brusinkami a opečeným toastem či bagetkou.
Zaujal Vás recept? Ve spolupráci s námi ho vytvořila Michaela Poláková, kterou můžete sledovat na IG Michaela_foodphoto a webových stránkách www.michaelapolakova.com.
Podobné recepty

Restovaná červená řepa na baby špenátu se zálivkou z Jihočeského cottage
Ingredience: 2 střední řepy 1 lžíce balzamikového octa 2 lžíce olivového oleje 1 lžička medu 2 hrsti čerstvého baby špenátu slunečnicové a dýňové semínko na dokončení Zálivka: 1 balení Jihočeského cottage 1 lžíce citronové šťávy 2 lžíce Jihočeské zakysané smetany sůl, pepř

Salát s Jihočeskou nivou, hruškou, krutony, cherry rajčaty, cibulkou a nivovým dresinkem
Ingredience (2 porce) 2 balení Jihočeské nivy 45% 2 hrušky 4 plátky toustového chleba 1 červená cibule hrst cherry rajčat 200 ml čerstvého Jihočeského mléka 1 lžička majonézy 1 lžička Jihočeské zakysané smetany hrst pažitky nakrájené najemno salát little gem

Teplý salát se Sýrem na pánev, růžičkovou kapustou, šalotkou, lilkem, bramborami a hořčičným dresinkem
Ingredience (2 porce) 2 balení Sýru na pánev 10 ks růžičkové kapusty 6 malých brambor 1 lilek 3 šalotky 1 lžíce hrubozrnné hořčice 1 lžička dijonské hořčice 1 lžíce medu 1 lžička citronové šťávy špetka sušeného česneku 4 lžíce olivového oleje olivový olej na restování sůl pepř

Brambory s Jihočeským tvarohem bez laktózy, jarní cibulkou a tuňákem
Ingredience (2 porce) 2 balení Jihočeského tvarohu bez laktózy 1 hrst jarní cibulky 1 hrst pažitky 1 hrst petrželky ½ lžičky sušeného česneku ½ lžičky sušené cibule ½ lžičky citronové šťávy 1 konzerva tuňáka 500 g grenaille brambor sůl pepř 1 lžička olivového oleje hrubozrnná hořčice na ozdobu

Dipy ke grilování z Jihočeské zakysané smetany
Ingredience Pikantní paprikový: 1 Jihočeská zakysaná smetana 1 chilli paprička 1 lžička sušeného česneku 1 lžička sladké papriky sůl, pepř Česnekový s bylinkami: 1 Jihočeská zakysaná smetana 2 stroužky česneku hrst čerstvých bylinek 1 lžíce majonézy sůl, pepř Koprový s citronem: 1 Jihočeská zakysaná smetana hrst čerstvého kopru ½ citronu 1 lžička plnotučné hořčice sůl, pepř

Grilovaný Romadur
Ingredience (2 porce) 2 Romadury 2 lžíce oleje 1 lžička grilovacího koření K servírování: paprika cuketa lilek sůl 2 lžíce oleje

Grilovaný Romadur ve vaničce
Ingredience (2 porce) 2 Romadury 2 lžíce oleje 1 lžička grilovacího koření alobal K servírování: mrkev okurka paprika cherry rajčata nakládané okurky, cibulky bageta

Pečené brambory s Jihočeským tvarohem a ředkvičkami
Ingredience (4 porce) 12 středních brambor 200 g slaniny 350 g Jihočeského tvarohu 200 g Jihočeské zakysané smetany 100 ml čerstvé Jihočeské smetany 1 lžička dijonské hořčice sůl pepř 1 svazek ředkviček pažitka
Kdo jsme?
Jsme největším zpracovatelem mléka v České republice s tradicí od roku 1837, se sídlem v malebné krajině jižních Čech.
VÍCE O MADETĚ...
Co vyrábíme?
V našem portfoliu najdete téměř 200 poctivých produktů z českého mléka. Tvarohy, sýry, jogurty a řadu dalších.
PRODUKTY OD MADETY...
Kde nás koupíte?
KDE KOUPIT VÝROBKY OD MADETY...