myslíme na příroduJihočeská niva
Madeta.cz

Dipy ke grilování z Jihočeské zakysané smetany

Dipy ke grilování z Jihočeské zakysané smetany

Ingredience 

Pikantní paprikový:

  • 1 Jihočeská zakysaná smetana
  • 1 chilli paprička
  • 1 lžička sušeného česneku
  • 1 lžička sladké papriky
  • sůl, pepř

Česnekový s bylinkami:

  • 1 Jihočeská zakysaná smetana
  • 2 stroužky česneku
  • hrst čerstvých bylinek
  • 1 lžíce majonézy
  • sůl, pepř

Koprový s citronem:

  • 1 Jihočeská zakysaná smetana
  • hrst čerstvého kopru
  • ½ citronu
  • 1 lžička plnotučné hořčice
  • sůl, pepř
     

Návod na přípravu

Pikantní paprikový:

Chilli papričku zbavíme semínek a nakrájíme na tenké plátky. V misce ji smícháme se sušeným česnekem, paprikou, zakysanou smetanou a dochutíme solí a pepřem.

Česnekový s bylinkami:

Česnek prolisujeme a bylinky nasekáme najemno. Zakysanou smetanu smícháme s majonézou, bylinkami a česnekem. Podle chuti přidáme sůl a pepř.

Koprový s citronem:

Kopr nasekáme na kousky a smícháme ho se smetanou, šťávou z citronu, hořčicí, solí a pepřem.

Podobné recepty

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
myslíme na příroduJihočeská niva

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk