myslíme na příroduJihočeská niva
Madeta.cz

Bramborové knedlíky ve vajíčku s Blaťáckým zlatem

15 minut

náročnost:

přehled receptů

Knedlíky s vajíčkem jedl alespoň jednou snad každý. Vylepšete je sýrem Blaťácké zlato, chuťové buňky vám poděkují.

Bramborové knedlíky ve vajíčku s Blaťáckým zlatem

Ingredience

  • 120 g Blaťácké zlato
  • 250 g bramborových knedlíků
  • 1 lžíce Jihočeského másla
  • 4 vejce
  • 1 lžíce oleje
  • sušená rajčata
  • 4 lžíce Jihočeského mléka
  • sůl
  • pepř
     

Návod na přípravu

Knedlíky a sušená rajčata nakrájíme na kostičky. V pánvi rozehřejeme Jihočeské máslo a knedlíky opečeme dozlatova. Poté přidáme sušená rajčata. Vejce, Jihočeské mléko a Jihočeskou smetanu smícháme dohromady. Lehce osolíme, opepříme a vlijeme do pánve. Důkladně promícháme a opékáme 5-10 minut. Poté podáváme s nastrouhaným sýrem Blaťácké zlato. Dobrou chuť! :)

Podobné recepty

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
myslíme na příroduJihočeská niva

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk