myslíme na příroduJihočeská niva
Madeta.cz

Romadur na gril se slaninou, bramborou a Jihočeskou zakysanou smetanou

1 hodina (včetně pečení)

náročnost:

přehled receptů

Vůně prskající slaniny na grilu v kombinaci s Romadurem přiláká všechny sousedy z okolí, tak honem, ať na vás zbyde.

Romadur na gril se slaninou, bramborou a Jihočeskou zakysanou smetanou

Ingredience

  • 1 balení Romaduru na gril
  • 200 g slaniny
  • 50 g Jihočeského másla
  • čerstvé bylinky (tymián, rozmarýn)
  • 4 velké brambory
  • 180 g Jihočeské zakysané smetany
  • alobal

Návod na přípravu

Brambory omyjeme, ale neloupeme. Alobal rozdělíme na 4 díly a potřeme Jihočeským máslem. Pečeme na grilu nebo v troubě cca hodinu. Mezitím obalíme Romadur na gril slaninou a ugrilujeme. Podáváme s hotovou pečenou bramborou a Jihočeskou zakysanou smetanou.

Podobné recepty

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
myslíme na příroduJihočeská niva

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk